Blog

Use this section to provide a description of your blog.

Anglická banka a KeepCup – aj banky chcú šetriť životné prostredie!

Publikoval Lenka | mabets.sk

Anglická banka bola založená už v roku 1694 a je centrálnou bankou Spojeného kráľovstva. Nemyslí len na financie, ale aj na našu planétu. Zaviazala sa totiž k zníženiu vplyvu svojich budov na životné prostredie a zaviedla vnútorný environmentálny program vedený vlastným manažérom pre energetiku a životné prostredie. anka si prostredníctvom značky KeepCup dala vytvoriť ekologické poháre s vlastným logom, ktoré predávala svojim zamestnancom ako ekologický variant.

Čítať

Anglická banka bola založená už v roku 1694 a je centrálnou bankou Spojeného kráľovstva. Nemyslí len na financie, ale aj na našu planétu. Zaviazala sa totiž k zníženiu vplyvu svojich budov na životné prostredie a zaviedla vnútorný environmentálny program vedený vlastným manažérom pre energetiku a životné prostredie. anka si prostredníctvom značky KeepCup dala vytvoriť ekologické poháre s vlastným logom, ktoré predávala svojim zamestnancom ako ekologický variant.

Čítať


Ako sa nemecká univerzita zbavila jednorazových papierových pohárov? Kampaň „KeepCup na fakulte“

Publikoval Lenka | mabets.sk

Nemecká univerzita v Regensburgu je nadšená myšlienkou znovupoužiteľnosti a ekológie a preto u nich KeepCup nesmie chýbať. Ako prebiehala ich kampaň "KeepCup na fakulte" v praxi?

Čítať

Nemecká univerzita v Regensburgu je nadšená myšlienkou znovupoužiteľnosti a ekológie a preto u nich KeepCup nesmie chýbať. Ako prebiehala ich kampaň "KeepCup na fakulte" v praxi?

Čítať


20 desivých faktov o odpade, ktoré ešte nepoznáte

Publikoval Lenka | mabets.sk

Zaujímate sa o problematiku odpadu? Potom určite viete základné informácie o tom, ako triediť odpad, ktorý kontajner je určený na aký druh odpadu a čo tam nepatrí. Odpad je jednoducho vec, ktorá nás sprevádza, odkedy sme na tejto planéte. Avšak, v posledných desaťročiach sa nám to vymklo až do miery, kedy situácia začína byť alarmujúca a problematika odpadu a najmä plastov je čoraz častejšie pretriasanou témou. Pripravili sme si preto pre vás niekoľko faktov o odpade, ktoré ste pravdepodobne ešte nepočuli.

Čítať

20 desivých faktov o odpade, ktoré ešte nepoznáte

Publikoval Lenka | mabets.sk

Zaujímate sa o problematiku odpadu? Potom určite viete základné informácie o tom, ako triediť odpad, ktorý kontajner je určený na aký druh odpadu a čo tam nepatrí. Odpad je jednoducho vec, ktorá nás sprevádza, odkedy sme na tejto planéte. Avšak, v posledných desaťročiach sa nám to vymklo až do miery, kedy situácia začína byť alarmujúca a problematika odpadu a najmä plastov je čoraz častejšie pretriasanou témou. Pripravili sme si preto pre vás niekoľko faktov o odpade, ktoré ste pravdepodobne ešte nepočuli.

Čítať


Poďte s nami 30.6. na jedinečnú akciu Latte Art ~ Kráľ Severu

Publikoval Lenka | mabets.sk

Čo máte na programe v sobotu 30.6. 2018? Ak sa budete nachádzať v blízkosti Popradu a ste milovníkmi kávy, máme pre vás pozvánku na jedinečnú súťaž v Latte art!

Čítať

Poďte s nami 30.6. na jedinečnú akciu Latte Art ~ Kráľ Severu

Publikoval Lenka | mabets.sk

Čo máte na programe v sobotu 30.6. 2018? Ak sa budete nachádzať v blízkosti Popradu a ste milovníkmi kávy, máme pre vás pozvánku na jedinečnú súťaž v Latte art!

Čítať


Sladíte? Cukor zásadne mení podstatu kávy! Ako?

Publikoval Lenka | mabets.sk

Cukor v káve – áno či nie? Ak áno, je to len jedna malá lyžička alebo ste skutočnými hedonistami? Odpradávna sa milovníci kávy delia totiž na dva tábory. Tí prví pijú kávu takú, aká je vo svojej podstate – bez kávy, bez cukru alebo iných prídavkov. Majú radi klasickú horkú kávu, ktorá si zachováva svoju prirodzenú arómu a chuť. Tí druhí si ju veľmi radi obohatia o jemnú chuť mlieka alebo sladkú chuť cukru či sirupu alebo iného prídavku.

Čítať

Sladíte? Cukor zásadne mení podstatu kávy! Ako?

Publikoval Lenka | mabets.sk

Cukor v káve – áno či nie? Ak áno, je to len jedna malá lyžička alebo ste skutočnými hedonistami? Odpradávna sa milovníci kávy delia totiž na dva tábory. Tí prví pijú kávu takú, aká je vo svojej podstate – bez kávy, bez cukru alebo iných prídavkov. Majú radi klasickú horkú kávu, ktorá si zachováva svoju prirodzenú arómu a chuť. Tí druhí si ju veľmi radi obohatia o jemnú chuť mlieka alebo sladkú chuť cukru či sirupu alebo iného prídavku.

Čítať