Veľká #mabetsvyzva ŠTARTUJE! Zvládnete týždeň nepoužiť tieto veci?

Veľká #mabetsvyzva ŠTARTUJE! Zvládnete týždeň nepoužiť tieto veci?

Nám v mabets na našej prírode vždy záležalo a záležať aj bude. Preto sme si pre vás pripravili #mabetsvyzva. O čom je a čo ňou chceme dosiahnuť?

Prečo sme sa pre výzvu rozhodli?

Žijeme v dobe, kedy vytvárame oveľa viac odpadu, než naša príroda zvládne rozložiť. A častokrát sa ani nezamýšľame nad tým, ako dlho produkty používame predtým, než ich vyhodíme – slamka nám vydrží len dovtedy, kým nedopijeme náš nápoj a mikroténové vrecúško len kým v ňom nedonesieme domov naše pečivo. Sú to síce maličkosti, no na našu prírodu a objem odpadu v nej majú obrovský dosah. Maličkosti s veľkými dôsledkami môžete však urobiť aj vy. Stačí nahradiť niektoré najpoužívanejšie jednorazové plasty ekologickým variantom ktorý môžete používať stále dookola. Je to predsa také jednoduché! Zvládnete týždeň nepoužiť jednorazovú plastovú slamku, jednorazový pohár a plastovú fľašu?

PODMIENKY:

Pripravili sme si pre vás #mabetsvyzva, v ktorej spoločne ukážeme, že nám naša planéta nie je ľahostajná! V našej výzve stačí, ak počas 1 týždňa NEPOUŽIJETE nasledovné: jednorazový pohár, plastovú slamku a plastovú fľašu. Ak to dokážete, verejne postnite na svoj instagramový účet ľubovoľnú tematickú fotku s hashtagom #mabetsvyzva, označte instagramový profil @mabets.sk a NOMINUJTE 3 svojich kamarátov, aby skúsili urobiť to isté. Takéto krásne ekologické správanie navyše odmeníme! Po skončení výzvy 4.11. odmeníme až 10 z vás ekologickými balíčkami. Súťaž potrvá do 4.11. 2018 a každý účastník sa môže zapojiť len raz. Fotku je potrebné zdieľať na profil verejne. Pozrite si kompletné pravidlá výzvy a súťaže.