To najlepšie z #mabetsvyzva! Poponáhľajte sa a zapojte sa aj vy!

To najlepšie z  #mabetsvyzva! Poponáhľajte sa a zapojte sa aj vy!

Mabetsvyzva sa preklopila do svojej druhej polovice a sme neskutočne šťastní, koľko z vás pomocou nej ukázalo, že vám naša planéta nie je ľahostajná! Pozrite si tie najlepšie fotografie, motivujte sa a a zapojte sa aj vy! 10 z vás totiž odmeníme skvelými ekologickými balíčkami od mabets!

O čo v #mabetsvyzva ide?

Najskôr si však povedzme, o čo v našej #mabetsvyzva ide. Primárnou snahou je prostredníctvom sociálnych sietí spoločne poukázať na problematiku plastov a ukázať, že nám naša príroda a planéta ľahostajná určite nie je. V našej výzve stačí, ak počas 1 týždňa NEPOUŽIJETE jednorazový pohár, plastovú slamku a plastovú fľašu. Ak to dokážete, verejne postnite na svoj instagramový účet ľubovoľnú tematickú fotku s hashtagom #mabetsvyzva, označte instagramový profil @mabets.sk a NOMINUJTE 3 svojich kamarátov, aby skúsili urobiť to isté. Takéto krásne ekologické správanie navyše odmeníme! Po skončení výzvy 4.11. odmeníme až 10 z vás ekologickými balíčkami. Súťaž potrvá do 4.11. 2018 a každý účastník sa môže zapojiť len raz. Fotku je potrebné zdieľať na profil verejne. Pozrite si kompletné pravidlá výzvy a súťaže.

Valéria povýšila našu #mabetsvyzva na ešte vyšší level a rozodla sa byť týždeň úplne bez plastu. A to aj na horskej chate. Tlieskame!

Pripojili sa aj univerzity a ich študentské kaviarne! Art UMB, kaviareň Právnickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici, ponúka študentom možnosť prípravy kávy (teda študentského nápoja prežitia) do ich vlastného KeepCup pohára.

Evka sa pripojila až z ďalekej Austrálie! Žijúc v tesnej blízkosti oceána si totiž problematiku plastov uvedomuje veľmi silne.

Knihomoľka a kávoholička Maťka si kávu so sebou berie výlučne len vo svojom farebnom KeepCup pohári.

Ani našim krásnym slovenským fitnesskám nie je planéta ľahostajná! Evka si svoju obľúbenú kávu v ekologickom pohári dopraje aj počas súťaže.

Diana sa svojou fotkou vrátila do obdobia jej návštevy Indonézie, odkiaľ hrozba plastov číha na každom kroku. Taktiež verí, že týždeň bez plastových fliaľ, slamiek a jednorazových pohárov je len začiatkom niečoho veľkého. Súhlasíme!

Ideálna venčovačka.

Jozefovi jeho KeepCup vraj už prírástol k ruke a je presvedčený, že týždeň je dostatočne dlhá doba na to, aby sme si zvykli nepoužívať plastové fľaše, slamky a jednorazové poháre na kávu. Súhlasíte?

Kiežby bola takáto "bezpohárová" možnosť prítomná na každom automate na kávu, však?

 

Prírodu si treba chrániť! Také je posolstvo každej jednej vašej fotografie.

There is no Planet B. Simi je "v tom" s nami tiež!

Slovenky sú nielen najkrajšie, ale tiež majú na srdci našu planétu. Dianka je toho dôkazom.

Viki nahradila jednorazové plasty a dokonca aj zubnú kefku bambusovou verziou.

Ste v tom s nami aj vy? Poponáhľajte a zapojte sa, naša výzva totiž trvá len do 4.11.2018!