Prečo nakupovať na mabets? 10 dôvodov

Prečo nakupovať na mabets? 10 dôvodov

10 dôvodov, prečo nakúpiť u nás na mabets.

1.

Nie sme iba obyčajný internetový obchod. Sme ľudia, ktorí sú fanúšikmi všetkého, čo sa týka kávy a vecí, vďaka ktorým na tejto planéte tvoríme menej odpadu. Snažíme sa naše nadšenie pre tieto veci preniesť aj na našich zákazníkov a spraviť tak svet o čosi lepším miestom na život.

2.

Naše KeepCup poháre a ekologické fľaše sú BPA free. BPA je skratka pre Bisfenol A, teda látku zosyntetizovanú kondenzáciou fenolu s acetónom, ktorá sa radí k nebezpečným ftalátom. Viac o tejto problematike si môžete prečítať TU.

Buďte aj vy malou zmenou, ktorú pre našu planétu môže urobiť každý z nás. My v mabets a naše štýlové KeepCup poháre vám v tom veľmi radi pomôžu.

3.

Môžete u nás zaplatiť aj kartou či pomocou služby Apple Pay. Na mabets neleníme, a ak si tovar objednáte do 13.00, vyexpedovaný je ešte v ten istý deň a kuriér vám zazvoní hneď na nasledujúci deň. Rýchlosť vybavenia objednávky a spokojnosť zákazníka je pre nás kľúčová. Ak sa vám čokoľvek z objednávky nepáči, pokojne to do 14 dní môžete vrátiť späť.

4.

Nie sme obrovská korporácia, ktorá si vďaka zákazníkom len plní plány ziskov. Sme rodinná firma z Popradu, ktorá si vďaka mabets plní svoje sny. Pokojne nás navštívte v našej kamennej predajni v Poprade, kde vás radi osobne privítame.

Na mabets nájdete aj ekosieťky, vďaka ktorým už po klasických mikroténových vreckách nemusíte siahnuť.

5.

U nás nájdete len originálne produkty najvyššej kvality. Žiadne napodobeniny alebo produkty so škodlivými látkami u nás nenájdete. Preto napríklad predávame ikonické austrálske KeepCup poháre a nie tie z bambusu.

6.

Sme oficiálnymi distrubútormi značiek March (distribúcia v SR), KeepCup (distribúcia v SR, ČR a AT), Jeeves & Jericho (distribúcia v SR, ČR a AT), Perpetua (distribúcia v SR a ČR) a Acme & Co (distribúcia v SR). Keďže produkt od výrobcov vedie rovno k nám do skladu, nepotrebujeme iných prostredníkov, kvôli ktorým by sa ceny zbytočne navyšovali.

7.

V mabets sa snažíme robiť radosť nielen jednotlivcom, ale aj spoločnostiam. A preto si u nás môžete dať vyrobiť aj produkty s vašim logom.

Poháre KeepCup sú skvelou možnosťou, ako posunúť hodnoty vašej spoločnosti k ľuďom ekologickou a atraktívnou cestou. 

8.

Na našom Facebooku vám denne prinášame informácie o zľavách a produktových novinkách alebo zaujímavosti zo sveta kávy a životného prostredia. Aj preto je nás už viac ako 20 000.

9.

Neustále sa pre vás zlepšujeme a prinášame novinky. Naposledy to bola značka poctivých remeselných čajov Jeeves & Jericho.

Jeeves & Jericho je hrdá a nezávislá britská značka. Pri jej vybudovaní bolo od začiatku množstvo tvrdej práce. Máme silné presvedčenie, že dobrá šálka čaju môže byť úžasným a radostným zážitkom.

10.

Nepredávame len poháre určené na viacnásobné použitie alebo ekosieťky či ekologické tašky, ktorými môžete zredukovať množstvo odpadu. Vaše zásielky sa rovnako snažíme baliť, tak aby boli čo najviac v súlade s prírodou.