Kávovým eventom bez odpadu svitá na lepšie časy.

Kávovým eventom bez odpadu svitá na lepšie časy.

Začiatkom mája sme v Piešťanoch počas Drip Coffee Festivalu predstavili na Slovensku unikátny, ale mimoriadne oceňovaný koncept zero-waste festivalu. Na kávových festivaloch je to najmä o ochutnávaní nových káv a hľadaní neobjavených chutí. To so sebou prináša množstvo odpadu v podobe jednorazových pohárov, ktoré väčšinou po prvom použití skončia v odpadkovom koši. Jednoducho to nevyzerá dobre a o ekologickej stránke ani nehovoríme.

S oganizátormi Žilinského festivalu kávy sme sa preto dohodli, že ich prvý ročník bude taktiež bez jednorazových pohárov. K vstupenke dostanete za zvýhodnenú cenu originálny pohár KeepCup veľkosti SiX (177 ml) vo farbách a s logom festivalu. Ak máte vlastný pohár, môžete si ho samozrejme priniesť so sebou.

Na festivale môžete ochutnávať kávu s dobrým pocitom, že robíte aj niečo pre životné prostredie. Váš pohár si budete môcť pohodlne opláchnuť v umývacej stanici, ktorá bude k dispozícii. Nenechajte si ujsť ochutnávky pražiarní, pestrý program a nezabudnite sa zastaviť aj v našom stánku! Pripravili sme si pre vás okrem pohárov KeepCup a šálok Acme & Co aj ochutnávku čajov Jeeves & Jericho.

Vidíme sa na Žilinskom festivale kávy!

14. september 2019
9.00 - 19:00
Nová Synagóga, Žilina

Vstupenky

Event na Facebooku