Drip Coffee Festival: 1. kávový ZERO WASTE festival vďaka MABETS a KeepCup!

Drip Coffee Festival: 1. kávový ZERO WASTE festival vďaka MABETS a KeepCup!

Máme pre vás veľkú vec! V spolupráci s organizátormi kávového festivalu Drip Coffee Festival v Piešťanoch sme sa rozhodli urobiť odvážny, ale dôležitý krok vpred. Aký? Čítajte ďalej!

Pôžitok z pitia a ochutnávania kávy na festivaloch má aj svoju temnú stránku, o ktorej sa veľa nehovorí. Za každou novou ochutnanou kávou sa totiž väčšinou skrýva jeden použitý papierový pohár. Aj napriek tomu, že si to niekoľko ľudí uvedomilo už skôr a na festival si vzali vlastný KeepCup pohár, rozhodli sme sa, že situáciu zlepšíme.

25. mája 2019 Elektrárňa Piešťany

V tomto roku už na akcii Drip Coffee Festival nenájdete žiaden jednorazový pohár na kávu. Pokiaľ vieme, bude to vôbec prvé kávové zero-waste podujatie svojho druhu na Slovensku.

Ako návštevník máte v zásade 3 možnosti:

  1. kúpite si vstupenku, v ktorej dostanete za zvýhodnenú cenu už aj vlastný KeepCup XS s logom Drip Coffee Festival
  2. kúpite si vstupenku a prinesiete si vlastný KeepCup alebo akýkoľvek iný pohár / šálku
  3. svoj možno prvý ekopohár si kúpite až na mieste, v stánku KeepCup

Poháre KeepCup s logom Drip Coffee Festival sú celé čierne, takže sa k vašej káve perfektne hodia. Navyše sme vytvorili aj sériu KeepCup X Drip, ktorú nájdete vo veľkosti 227 ml aj prevedení Original (plast), Clear (tritan) a Brew (sklo).



Pre vaše pohodlie sme vyvinuli samoobslužnú umývaciu stanicu na umývanie pohárov, ktorá bude na festivale k dispozícii. Opláchnutie vášho pohára potrvá asi 2 sekundy. 

Vstupenky na festival si môžete zakúpiť online alebo priamo na mieste. Tešíme sa na vás už v sobotu 25. mája 2019 v priestoroch Elektrárňa Piešťany. 

Začíname o 9:00 a potiahneme to spolu až do 17:00!

ZAKÚPIŤ VSTUPENKU>>>