Štyri dni v Kávovom mestečku so šálkami Acme & Co

Štyri dni v Kávovom mestečku so šálkami Acme & Co

Ďakujeme za skvelé štyri dni, ktoré sme spolu strávili v Kávovom mestečku na tohtoročnej výstave Danubius Gastro. V našom stánku ste si mohli zblízka pozrieť šálky Acme & Co, ktoré sú v našej ponuke už skoro jeden rok. Sme veľmi radi, že sa vám šálky páčili a taktiež sa tešíme na množstvo nových a originálnych kaviarní a reštaurácii, v ktorých šálky už čoskoro nájdete. Niektoré otázky od vás sa opakovali častejšie a preto sme sa rozhodli na ne priniesť odpovede aj na našom blogu.

Čo sú to za šálky?

Pochádzajú z Nového Zélandu a sú vyvíjané baristami pre baristov. Majú 7 rôznych veľkostí a 8 farieb.

V čom sú tieto šálky špeciálne? Sú dosť ťažké!

Áno, ide o pomerne hrubý porcelán a vďaka tomu lepšie udržia teplo. Ich výhodou je však tenký okraj pre lepší a prijemnejší pocit z pitia. Majú špeciálne vytvarované uško pre lepšie držanie a ich vnútorný povrch a tvar je prispôsobený pre kreslenie latté art. 

Vy ste výrobca?

To nie, naša spoločnosť mabets s. r. o. je distribútorom týchto šálok a preto ponúkame aj veľkoobchodnú spoluprácu a výhodnejšie ceny pre väčšie odbery.

Sú tieto šálky vhodné aj do gastra?

Samozrejme. Šálky sú vyvíjané a testované v domove Acme & Co, v kaviarni Prefab v novozélandskom meste Wellington. Je tam miesto pre 120 hostí. To zaručuje, že sú veľmi odolné z hľadiska pevnosti ale aj stálofarebné. Acme myslelo aj na úsporu miesta, takže môžete šálky jednoducho na seba stohovať.

Dajú sa potlačiť logom?

Áno, potlač vieme realizovať za pomerne krátky čas a mimoriadne kvalitnou metódou. Ceny sú individuálne podľa veľkosti a farebnosti loga či jeho umiestnenia. Viete si zvoliť aj vlastné farebné kombinácie šálok a podšálok v rámci aktuálnej farebnej kolekcie.

A ako sa šálky Acme & Co páčia vám? Ak máte akéhokoľvek otázky, napíšte nám! :)