Preteká alebo nepreteká? KeepCup Traveller sme naplnili kávou a poslali kuriérom

Preteká alebo nepreteká? KeepCup Traveller sme naplnili kávou a poslali kuriérom

Laci Király z Blog o káve zachytil informáciu o tom, že KeepCup Traveller na tisíc percent nepretečie. "Jeho vodotesnosť je dokonalá a neprepustí ani kvapku." Tak sme sa rozhodli, že to spolu s ním preveríme v extrémne tvrdom teste. 

V našej kaviarni FELKA café & brew bar v Poprade sme do KeepCup Traveller naliali cold brew, pohár zavreli, zabalili a odovzdali kuriérovi prepravnej spoločnosti. Laci na zásielku na druhý deň netrpezlivo čakal v košickom labe Blogu o káve. Čo myslíte, ako to dopadlo? Pretiekol alebo nepretiekol? Odpoveď sa dozviete v priloženom videu.

 

KeepCup Traveller si budete môcť osobne vyskúšať napríklad už túto sobotu 15. júna na festivale Fest Čierny Deň v košickej Tabačke. Zakúpiť si ho môžete na našom eshope mabets.sk.

O KeepCup Traveller:

KeepCup Traveller má nový revolučný skrutkovací vrchnák, vďaka ktorému sa z pohára nevyleje ani kvapka. Dokonca ho môžete len tak hodiť do tašky. KeepCup Traveller navyše udrží nápoj horúci celú hodinu a studený až šesť hodín.

Pohár Traveller Thermal je vytvorený z dvojitej vákuovej steny a nehrdzavejúcej ocele, vďaka čomu v sebe nesie spojenie elegancie a praktickosti.

Pohár Traveller Tritan je vyrobený z ľahkého, priehľadného plastu, ktorý sa v strede odskrutkuje pre ľahké čistenie, ľahké plnenie a kompaktné skladovanie. Jeho štýlový vrchnák so skrutkovacím uzáverom sa skladá zo štyroch častí, ktoré poskytujú maximálnu kontrolu nad nápojom a bezstarostné používanie.

Výhody KeepCup Traveller:

  • dvojitá vákuová stena udrží nápoje horúce dlhšie než obyčajný pohár
  • nehrdzavejúca oceľ 18/8, tritan
  • bez BPA, netoxický
  • bez straty chuti a bez zápachu
  • 100 % vodotesný
  • hodí sa do štandardných držiakov na poháre v autách.

V KeepCup mysleli na všetko. Pohár môžete premeniť na fľašu, kliknite sem.