NOVINKA: remeselné čaje Jeeves & Jericho

NOVINKA: remeselné čaje Jeeves & Jericho

Na mabets pribudla jedna obrovská a poriadne voňavá novinka. Privítajte s nami nové čaje. Nie však hocijaké, ale remeselné britské čaje značky Jeeves & Jericho. V čom je ich výnimočnosť a prečo by ste ich rozhodne mali vyskúšať?

Kvalitné britské čaje dostupné pre každého

Jeeves & Jericho je hrdá a nezávislá britská spoločnosť. Pri jej vybudovaní bolo od začiatku množstvo tvrdej práce. Zakladatelia tejto voňavej značky mali od začiatku silné presvedčenie, že dobrá šálka čaju môže byť úžasným a radostným zážitkom. Ich misiou je vyrábať perfektný čaj dostupný každému.  Veľká pozornosť je venovaná výberu, miešaniu a baleniu, aby bolo zaistené, že každý dúšok čaju vám prinesie cestu plnú vzrušujúcich chutí. To sú dôvody, prečo sme sa rozhodli s touto značkou skamarátiť a čaje priniesť prostredníctvom mabets aj k vám.

Láska k čaju a etický pôvod

Značka Jeeves & Jericho miluje čaj a ucítiť to môžete v každom dúšku či privoňaní alebo pozretí na krásne obaly. Sú jednoducho nesmierne nadšení pre kvalitný čaj. My sme si ich zamilovali aj preto, lebo sa snažia o etickú produkciu, čo je v dnešnej dobe veľmi dôležité. Nerobia kompromisy, čaje sú najvyššej kvality a spájajú sa s odborníkmi s viac ako 30 ročnými skúsenosťami. Či ochutnáte klasický čierny čaj English Breakfast alebo zaexmerimentujete s Mojito Mint, môžete si byť istí, že každý kúsok je pestovaný, získavaný a pripravovaný v sezóne a etickými spôsobmi.

Jeeves & Jericho - remeselné čaje

Prečo stojí za vyskúšanie?

Pretože značka Jeeves & Jericho len nepredáva čaje. Pomocou odborne uchovaných vôní (až 80% kvôli precíznemu vákuovaniu) a chutí chce so svojim zákazníkom nadobudnúť úzky vzťah a vyrozprávať mu príbeh, ktorý stojí za každým dúškom stojí. S čajom Chamomile & Lavender sa razom prenesiete do Egypta. Slnečnú exotiku vďaka mangu, pomaranču a kvetov safloru zažijete s čajom Mango Fandago. Ako pravý Brit na čaji o piatej sa zasa môžete cítiť vďaka Earl of Grey. Každý druh čajov Jeeves & Jericho má nielen iný dizajn balenia, ale zároveň vám vyrozpráva svoj unikátny príbeh.

Veľkoobchodná spolupráca

Chceli by ste vo svojej kaviarni, čajovni či reštaurácii svojim zákazníkom ponúkať voňavé a kvalitné čaje Jeeves & Jericho? Pre mabets žiaden problém! Stačí, ak sa nám svoju požiadavku na veľkoobchodnú spoluprácu napíšete do tohto formulára.