Darčeky s logom. Vyžiadajte si vzorky zdarma!

Darčeky s logom. Vyžiadajte si vzorky zdarma!

Poháre KeepCup či ceruzky Perpetua s logom vašej firmy? Pre nás žiaden problém! My v mabets sa totiž s láskou staráme o značky KeepCup či Perpetua ako ich výhradný distribútor. Okrem klasických veľkoobchodných objednávok však pre vás vieme uskutočniť aj niečo poriadne špeciálne. Čo takto potlačiť KeepCup poháre alebo ceruzky Perpetua logom vašej firmy? Vzorky na vyskúšanie vám zašleme zdarma!

 

Prečo do toho ísť? Máme pre vás hneď 5 dôvodov:

Budete najlepším šéfom na tejto planéte. Zamestnancov si predsa treba vážiť. Uvidíte, akú radosť im urobíte aj takouto drobnosťou.

Pozornosť pre partnerov či zákazníkov.Vďaka takejto maličkosti si na vašu firmu spomenú vždy, keď budú v office popíjať kávu alebo zapisovať na papier svoje biznis myšlienky.

Ekologické riešenie pre vašu firmu.Zameňte vo firme stovky jednorazových pohárov za KeepCup a klasické ceruzky, na výrobu ktorých sa zotínajú stromy, za tie od Perpetua, ktoré sú vyrobené z odpadu (grafitu) bez použitia dreva.

Ukážte, že vám životné prostredie nie je ľahostajné!O jeho poškodzovaní sa totiž hovorí dennodenne a IN je byť EKO. Urobte preto krok, ktorý bude vašu firmu prezentovať v tom najsprávnejšom svetle.

Personalizované produkty.To asi vysvetľovať bližšie nemusíme. Ten pocit, keď budete v ruke držať vec s logom vašej firmy, ktorú budujete s láskou a dávate jej všetko, je na nezaplatenie.

 

Prečo už teraz?

Dlhodobobo vieme, že firmy (vrátane nás) si na darčeky ku koncu roka spomenú príliš neskoro, kedy už nevieme zabezpečiť to najlepšie riešenie brandingu. Dobrý branding si vyžaduje svoj čas a musíme myslieť aj na logistitku, ktorá by nemala byť v rozpočte zbytočne veľkou položkou. Teraz je ten najlepší čas.

Tak čo, idete do toho? V rámci naše letnej kampane vám vzorky až do konca augusta zašleme úplne zdarma.

A webform by Podio - click here to get yours