Čo je to bobino a prečo ho nájdete v našej ponuke

Pamätáte sa, čo ste robili 18. januára 2014 poobede? My áno a úplne presne… Počas bežného sobotného browsovania a hľadania nových trendov, ktoré by sa pre mabets hodili, sme natrafili na niečo úžasné. Niečo, čo napĺňalo naše hodnoty jednoduchosti, premysleného a dokonalého dizajnu. Jednoduchý názov, jednoduchá myšlienka, jednoduché použitie. bobino.

bobino sa postará o vaše každodenné problémy. Kam položiť telefón pri nabíjaní, ako nájsť rýchlo kľúče v kabelke, kam odložiť okuliare, ako udržať svoje káble v poriadku a pokope. Pretože, keď vás každodenne nerozčuľujú maličkosti, máte krajší deň a ste oveľa viac šťastní. A o tom hovorí aj hlavný slogan bobino:

“Vytvárame funkčné a originálne príslušenstvo, ktoré sprevádza ľudí v ich každodennom živote.”

Od 18. januára do 10. septembra je pomerne dlhý čas… 235 dní. Toľko presne trvalo, kým sme sa so spoločnosťou bobino dohodli na všetkých podmienkach spolupráce.

bobino je malá, multikultúrna spoločnosť ôsmich ľudí pochádzajúcich zo siedmich rôznych krajín. Zakladajú si na otvorenej spolupráci v rodinnom a neformálnom prostredí. Ich hlavná kancelária je v holandskom meste Breda a dizajnové oddelenie je umiestnené v talianskom Miláne. Tam taktiež sídli výroba pre európsky trh. Ich ďalšie fabriky sú umiestnené v Malajzii a USA. Z týchto krajín pokrývajú dopyt v Ázii, Oceánii, Severnej a Južnej Amerike.

Bobino má niekoľko dobre premyslených produktov, ktoré boli vyvíjané od prvotných prototypov, praktických testov a neustálych zlepšovaní celým tímom. Produkty bobino sa vyrábajú prevažne lokálne. Keď sa predávajú na rovnakom kontinente, ako sa vyrábajú, je to lepšie pre ľudí a naše životné prostredie.

bobino nájdete v ponuke nášho on-line obchodu a postupne budú na Slovensku pribúdať ďalšie obchody, ktoré bobino veria a ponúknu jeho hodnoty ľuďom v celej krajine. Ak v nejakej kamennej predajni bobino nájdete, verte že v tom máme prsty... :)

Radi privítame tipy na nové predajné miesta pre bobino v komentároch!