Ako sme fotili Roll'eat

Ranný nákup v popradskom supermarkete bol úplne obyčajný. Dva rožky, celozrnná bageta, čokoládový muffin, zelenina, syr… Mal však jeden špecifický účel - priniesť slovenským eko fanúšikom pohľad na našu novú značku Roll’eat v praxi v podobe super fotiek. Stretli sme sa hneď ráno po nákupe. Náš kamarát Pierre pripravil 2 bagety - zeleninovo - šunkovú a mozarellovú, doladili sme ďalšie potrebné drobnosti a pustili sa do výstavby “scény”.

Ako podstavec nám poslúžil paletový stolík a pozadie sme menili kombinovaním rôznych farebných plôch. Pokiaľ Pavla neúnavne cvakala foťákom, sendviče aranžoval Juraj spolu s Martinou, ktorá dohliadala na pokojný priebeh fotenia. Po doladení svetla, času, clony (a všetkých tých zložitých foto parametrov) sme dosiahli vyvážený pomer všetkého, čo je potrebné na dobrú fotku. Potom sme ich cvakli zopár aj v záhrade a na pomoc sme si privolali decká - Hanu a Victora, ktorí si s radosťou urobili záhradný piknik.

Výsledok posúďte sami. A to je len malý výber toho, čo nás ešte čaká nespracované v útrobách počítača. Veríme, že sme inšpirovali aj vás!

P. S.: Po sendvičoch napokon neostala ani omrvinka :-)

Príprava bagety (s mrkvou :)

Snack'n'Go Pocket

Boc'n'Roll Eco

Boc'n'Roll Square

Boc'n'Roll Square - aranžovanie omrviniek

Boc'n'Roll Eco

Snack'n'Go Pocket

Piknik v záhrade