Cold Cup - pohodlné riešenie pre vaše cold brew či bubble tea!

Cold Cup - pohodlné riešenie pre vaše cold brew či bubble tea!

Blížia sa teplejšie mesiace a mnohé kaviarne už začínajú pripravovať svoje prvé cold brew. Ponúkať studené nápoje aj so sebou je samozrejmé. Už nie tak samozrejmé je mať prijateľnú alternatívu k jednorazovým obalom, ktoré majú svoje špecifiká. Medzi ne patrí priehľadnosť, jednoduché umiestnenie vrchnáka a možnosť použiť slamku.

Cold Cup myslí na všetky tieto aspekty a predstavuje riešenie, ktoré plnohodnotne nahrádza jednorazové poháre na studené nápoje. Za Cold Cup nestojí nik iný, ako KeepCup. Austrálska značka, ktorá je na Slovensku známa už od roku 2012 a ich poháre aktívne používa len u nás takmer 200.000 ľudí.

Cold Cup je nový prírastok do rodiny KeepCup. Je navrhnutý špeciálne pre cold brew, limonády, bubble tea a ďalšie obľúbené studené nápoje. Vďaka Cold Cup si môžete teraz svoje obľúbené nápoje vychutnávať štýlovo, zodpovedne a hlavne ekologicky.

Hlavné výhody Cold Cup od KeepCup:

  • Redukcia odpadu: KeepCup dlhodobo vedie v boji proti jednorazovým pohárom, ktoré zaťažujú naše životné prostredie. Cold Cup nadväzuje na túto filozofiu a ponúka riešenie na zníženie odpadu zo studených nápojov.
  • Udržateľný materiál: Niektoré verzie Cold Cup sú vyrobené zo 100 % recyklovaného materiálu Tritan, ktorý bol získaný zo zberu výrobného odpadu, odmietnutých dielov a vrátených produktov. Tento proces zahŕňa úzku spoluprácu s organizáciou Precious Plastic Melbourne na granuláciu a recykláciu Tritanu, čo umožnilo vytvoriť limitovanú edíciu 11 000 kusov opakovane použiteľných pohárov​​.
  • Štýl a funkčnosť: Cold Cup je dostupný v rôznych materiáloch, vrátane odolného skla a použitím korkového prstenca a recyklovaného plastu, čím ponúka širokú paletu možností pre každého. Je navrhnutý tak, aby bol odolný, ľahký a pohodlný na pitie na ceste. S možnosťou vlastného dizajnu si môžete Cold Cup prispôsobiť podľa svojich predstáv​​.
  • Flexibilita: Cold Cup prichádza vo viacerých veľkostiach a je vybavený dvoma veľkosťami slamiek, aby uspokojil potreby rôznych typov nápojov, od kávy po bubble tea.

KeepCup s modelom Cold Cup opäť posúva hranice v oblasti udržateľného života a ponúka štýlovú, ekologickú alternatívu k tradičným jednorazovým riešeniam. Táto inovácia je nielen praktická, ale aj inšpiratívna, poukazujúca na to, ako môžu malé zmeny v našich každodenných návykoch mať veľký dopad na ochranu našej planéty.

Vyberte si ten svoj ešte dnes!

Chcete Cold Cup do vašej prevádzky za veľkoobchodné ceny? Zaregistrujte sa v našom B2B obchode.