Nová séria KeepCup Thermal – predstavujeme vám najhorúcejšiu novinku austrálskej značky

Nová séria KeepCup Thermal – predstavujeme vám najhorúcejšiu novinku austrálskej značky

Austrálska značka znovupoužiteľných kávových pohárov KeepCup je lídrom vo svojej oblasti. Keď predstaví akúkoľvek novinku, pre každého nadšenca ide o malý sviatok. A pred pár dňami s jednou prišla! Predstavujeme vám novú sériu KeepCup Thermal – v čom je iná a špeciálna?

 

Poháre KeepCup Thermal udržia vašu kávu príjemne teplú od prvého dúšku po ten posledný. 

Máte ju radi horúcu?

Samozrejme, máme na mysli milovanú kávu. KeepCup Thermal je totiž pre značku skutočne významnou novinkou. Tieto kávové poháre nie sú zložené len z BPA plastu, tak ako tomu bolo doteraz zvykom. Stačí otvoriť viečko a zbadáte najväčšiu zmenu - vnútro každého pohára je vytvorené z nehrdzavejúcej ocele, vďaka čomu má schopnosť udržať teplotu vášho nápoja, nech sa deje čokoľvek. S pohárom KeepCup Thermal si odteraz užijete svoju rannú kávu príjemne teplú od prvého dúšku po ten posledný. V sérii sa však nachádzajú aj poháre napríklad pre milovníkov sklenenej verzie Brew.

 

Modely KeepCup Spruce - ktorý je vašim favoritom?

Ružový, modrý, čierny?

Tak ako tomu býva zvykom, aj pri tejto sérii sa značka KeepCup nevyhrala len s detailami, ale aj s farbami samotných pohárov. Rozkošný romanticky ružový nesie názov Saskatoon, zatiaľ čo model Nitro je ľadovo chladný a čierny. Spruce sa zas pýši tmavomodrou ako hlboký oceán, do ktorého, žiaľ, uniká obrovské množstvo plastového odpadu, tvoreného aj jednorazovými kávovými pohármi či slamkami. KeepCup Thermal Alder má zas farbu dozretých višní. Ak ste milovníkmi minimalizmu, modely Latte a Black vás určite ohúria. Všetci KeepCup krásavci sa zároveň vyrábajú v troch klasických veľkostiach – S, M a L.

 

Modely KeepCup Saskatoon v zaujímavej ružovej farbe.

Zmena aj v obaloch

Značka KeepCup na trh neuviedla len zbrusu novú sériu obľúbených kávových pohárov, ktoré so sebou môžete nosiť vždy a všade, vďaka čomu redukujete nemalé množstvo odpadu. Pozmenený je aj samotný obal, v ktorom je váš vysnený pohár zabalený, keď vám ho kuriér od nás z mabets prinesie rovno k vám domov. Obaly sú vytvorené z FSC certifikovaného recyklovaného papiera s pozmeneným dizajnom, ktorý podporuje myšlienku značky o udržateľnosti a bezodpadovosti.


Čierna rada KeepCup Nitro a KeepCup Latte pre milovníkov minimalizmu.

Je medzi pohármi z novej rady KeepCup Thermal aj váš favorit? Celú sériu a všetky novinky si môžete pozrieť na tomto linku:

PREZRIEŤ CELÚ SÉRIU KEEPCUP THERMAL >>>