Nová kolekcia LOQI x National Geographic Photo Ark

Nová kolekcia LOQI x National Geographic Photo Ark

Nemecká značka LOQI sa spája s National Geographic v najnovšej sérii ekotašiek. Ich kúpou môžete podporiť prácu vedcov a výskumníkov aj vy.

Pomaly, ale isto všetci z nás prichádzajú na to, že klasické igelitové tašky pre našu planétu nie sú žiadnou výhrou. Najmä, ak sú použité len jednorazovo a po príchode z obchodu smerujú po vyložení nákupu rovno do odpadkového koša. Zákaz igelitových tašiek prichádza do platnosti v mnohých krajinách a je znakom ich vyspelosti. Čoraz viac značiek si uvedomuje skutočnú hrozbu plastov pre našu planétu a zvieratá. Obľúbená značka nákupných tašiek LOQI preto prišla so zaujímavou sériou.

Ekotaška LOQI National Geographic - King Penguins


Berlínska značka LOQI je známa nielen svojimi produktami, ktorými môžete značne obmedziť tvorbu odpadu, ale aj svojimi pestrofarebnými dizajnmi. Vďaka praktickosti, opakovanej využiteľnosti a originálnemu prevedeniu si ekotaška LOQI nájde miesto aj vo vašej kabelke či kufri auta. Je vždy pripravená na to, aby v sebe odniesla každý váš nákup a spoločne s vami povedala nie jednorazovým nákupným taškám. Najnovšia séria však na sebe nesie unikátne fotky rôznych vzácnych zvierat. S čím to súvisí a prečo je taká výnimočná?

Ekotaška LOQI National Geographic - Flamingos


Američan Joel Sartore zasvätil fotografovaniu zvierat celý život. S National Geographic spolupracuje už viac ako 25 rokov a momentálne všetko svoje úsilie venuje projektu Photo Ark. V rámci neho fotografuje obrovské množstvo výnimočných zvierat a zvyšuje tak povedomie medzi ľuďmi o hrozbe vyhynutia rôznych druhov. Vďaka značke LOQI dnes môžete pomôcť aj vy. Zakúpením tašiek série LOQI x National Geographic Photo Ark totiž pomáhate v pokračovaní práce vedcov a výskumníkov z National Geographic na celom svete.

Prezrieť celú kolekciu LOQI x National Geographic Photo Ark >>>