Nová kapitola

Nová kapitola

Pred niekoľkými rokmi sme si stanovili dlhodobý cieľ - presunúť naše kancelárie, sklady a showroom do väčších priestorov. Vtedy to bola odvážna myšlienka… Jasnejšie kontúry však začala mať na konci roka 2018, kedy nám začalo byť v našich “starých” priestoroch naozaj tesno. Občas to vyzeralo ako v hre pac-man, keď sme po sklade chodili v uličkách a vyhýbali sa jeden druhému :) Viac ľudí, aktivít, väčšia ponuka a skladové zásoby…

Odkedy sme našli náš nový priestor na novej adrese Na letisko 2089/19, Poprad - Veľká až po sťahovanie prešiel necelý rok. Neskutočné množstvo papierov, povolení, schvaľovania, vyjadrení, podpisov a pečiatok. Dnes môžeme povedať, že sme úspešne presťahovaní. 

K tomu celému sme pridali ešte jeden bonus. Kávou sa vážne zaoberáme od roku 2012, kedy sme na Slovensko priniesli značku KeepCup. Tá je spájaná so zážitkom z pitia kávy bez odpadu a taktiež s výberovou kávou a trendmi, ktoré sa okolo nej točia. Povedali sme si, že mať vlastný priestor pre kávu a stretnuia s priateľmi v Poprade by bolo naozaj super.

Takto vznikla Felka, oficiálne FELKA café & brew bar. Na rovnakej adrese ako náš showroom - Na letisko 2089/19, Poprad - Veľká. Felka je momentálne v procese prípravy a v pribehu najbližších mesiacov budeme dolaďovať nápoje, menu, spôsob práce a budeme sa hrať s detailami. V rámci návštevy showroomu si môžete pozrieť, ako Felka rastie a možno aj niečo ochutnať.

Aká bude Felka? Voňavá, plná dobrej hudby, milej obsluhy, žaženie hlad nielen po skvelej káve a bude príjemná aj na večerné posedenie.

Veríme, že deň oficálneho otvorenia bude krátko na to, ako zmizne sneh. Felka má ešte pred sebou množstvo práce! Ako sa nám darí môžete sledovať na Instagrame: http://felka.coffee

Tešíme sa na vás! 

 

Showroom mabets.sk
Na letisko 2089/19
Poprad - Veľká
+421 52 418 11 11