Miesta, na ktoré sa KeepCup najviac hodí

Dnes vám na našom blogu prinášame článok o miestach, na ktorých sa KeepCup dá dobre využiť a taktiež rady, ako ho používať a že to vlastne vôbec nie je zložité. Veď sa presvedčte sami. Ktoré miesta to teda máme na mysli?

1. Knižnica
Do knižnice bez toho pekného malého pohára? No tak to ani náhodou! Čítanie, učenie či relax s knihami vyžaduje kávu a káva zase vyžaduje KeepCup. Okrem toho, priniesť si ho so sebou do knižnice má ďalšiu skvelú výhodu. Všetci určite vieme, že v knižniciach sa obvykle nesmie jesť a aj pitie je dovolené len z uzavretých nádob. A náš pohár uzáver má, takže je maximálne knižnica-friendly.

 

2. Park
Či je leto, či je zima, do parku sa chodí vždy. Keď je zima, hodí sa mať po ruke niečo na zohriatie, keď je leto, chce to zase niečo osviežujúce. A to všetko vám KeepCup dokáže splniť. Vezmite ho so sebou na prechádzku, položte ho vedľa seba na lavičku či na trávu a pochopíte, aké super je mať ho so sebou.

3. Posteľ
Do postele sa hodí hneď z dvoch dôvodov. Tak po prvé, práve v posteli si veľa ľudí číta a ako sme už vraveli, knižkám a pohárom KeepCup to spolu sekne. Po druhé je dôležité mať so sebou v posteli, či už pri víkendovom leňošení, pozeraní seriálov alebo nebodaj pri chorobe, nejaký nápoj a to najlepšie v niečom, z čoho sa tak ľahko nevyleje. A tu opäť víťazí náš superpohár, ktorý síce nie je úplne vodotesný, no aj tak dokáže zachrániť periny pred kávovou či čajovou potopou.

 

4. Stánok s kávou
Tu sa hodí asi úplne najviac. Práve na tomto mieste totiž môže svetu ukázať, čo všetko dokáže. Určite tam stretnete ľudí, ktorí si budú kupovať kávu do jednorazových pohárov a stopercentne ich svojím fešáckym pohárom prekvapíte. A môžete naň byť právom hrdí, pretože, na rozdiel od ostatných, vy neprispejete k zbytočnému vytváraniu odpadu, ktorý by našu planétu zbytočne zaťažil.

 

5. Kaviareň
Teda hlavne v tých, ktoré ponúkajú take-away kávu. Ešte sa nám nestalo, aby baristom v kaviarňach nevyčaril KeepCup úsmev na tvári a to nie len preto, že je práve barista-friendly, čiže schválený baristami, ale aj preto, že oni sami chápu dôležitosť jeho poslania. Dôvodom môže byť to, že dennodenne ľuďom servírujú take-away kávu v papierových pohároch a veríme, že ich nie je málo.

 

6. Práca
KeepCup spestrí každý kancelársky stôl, vedľa počítača či notebooku nesmie chýbať a kávovary vám doňho radi urobia kávu. Taktiež vás môže pohľad naňho rozveseliť, ak nemáte zrovna najlepší deň a môže byť dobrým predmetom debát s kolegami. Môžete tak inšpirovať druhých, aby začali myslieť šetrnejšie, tak ako vy.

 

7. Škola
Nič nespríjemní niekoľkohodinovú prednášku viac ako horúca káva. Nielen, že dodá energiu, ale u niektorých ľudí vie zlepšiť aj pozornosť a sústredenosť. A opäť to všetko ide lepšou cestou ako tou s jednorazovým pohárom. S pohárom KeepCup si totiž už doma môžete kávu pripraviť tak, ako ju máte radi a potom si ju vezmete so sebou do školy. A ak na to nemáte čas alebo chuť, tak vám určite aj v školskom bufete, menze či bistre doňho kávu radi naservírujú.
 
A teraz nech nikto nepovie, že život s pohárom KeepCup je zložitý a jeho používanie je príliš komplikované. Vždy sa dá ísť lepšou cestou. A aj jeden človek dokáže zmeniť veľa. My vieme, o čom vravíme, pretože si to každý deň dokazujeme.