Kto vyhral súťaž o najlepšiu farbu KeepCup pohára? / vyhodnotenie súťaže

Kto vyhral súťaž o najlepšiu farbu KeepCup pohára? / vyhodnotenie súťaže

Ako ste si už možno všimli, na mabets dorazila nová séria KeepCup Changemakers. Nesie nielen krásnu myšlienku, no je aj plná farieb. A preto sme sa vás v našej súťaži pýtali, ktoré farebné prevedenie tohto obľúbeného ekologického pohárika sa vám páči najviac. V tomto článku sa dozviete výsledky a najmä tú najdôležitejšiu vec – vyhrali ste práve vy? :)

Ako dopadli výsledky?

Poháre, ktoré sa vám páčili najviac a za ktoré ste hlasovali najčastejšie sú modely Natural, Magnetic a Kinetic.

KeepCup Natural má prírodu aj v názve. Je to nenápadný pohár v zemitých odtieňoch, ktorý však vďaka svojej kvalite a odolnosti poľahky strčí do vrecka všetky jednorazové plastové tégliky. Chrániť životné prostredie nie je raketová veda. Pamätajte si, že zmena najskôr začína v našej hlave.

KeepCup Magnetic je veselý hrnček vo veselých farbách na vážne dobrú kávu! Je žltý ako ranné slnečné lúče, ktoré sa pomaly škriabu nahor a zdravia vás cestou do práce. Modrý ako bezoblačné nebíčko počas dokonale krásneho dňa. Ružový ako okuliare, ktoré si pomyseľne nasadíte na tvár spolu so širokým úsmevom a jemným povzdychom, keď si z neho budete usrkávať. 

KeepCup Kinetic môže pre niekoho byť len obyčajným farebným hrnčekom, pre niekoho malá zmena k eliminovaniu vyvárania odpadu. Avšak, všetci vieme, že aj malé zmeny sa rátajú. Najmä, ak ide o našu planétu. Buďte aj vy zmenou a nahraďte neekologické jednorazové plastové tégliky týmto dúhovým ružovo-oranžovo-fialovo-modrým KeepCup Kinetic pohárikom. A už nikdy nebudete chcieť na svoju kávu iný!

Kompletné výsledky:

Natural 16,38%
Magnetic 14,01%
Kinetic 11,85%
Forest 10,34%
Hydro 9,91%
Element 9,05%
Nitro 8,41%
Zephyr 7,76%
Doppio 6,90%
Hive 5,39%

 

Piatimi šťastnými výhercami sa stávajú:

Gabriela Buvalová

Marcel Šuran

Dominika Vašeková

Lenka Kalinová

Miroslav Tatič

Víťazom srdečne blahoželáme, ozveme sa vám na vašu uvedenú emailovú adresu. Ďakujeme všetkým, ktorí sa do hlasovania zapojili. Bolo vás takmer 500, ste úžasní a veľmi nás teší, že sa vám poháre páčia!