Čo Slováci nenávidia úplne najviac? + výsledky antivalentínskej súťaže

Čo Slováci nenávidia úplne najviac? + výsledky antivalentínskej súťaže

Čo nenávidíte úplne najviac? Spýtali sme sa vás v originálnej antivalentínskej súťaži na našom Facebooku. Komentárov sa nazbieralo takmer 170. V článku nájdete tie najoriginálnejšie + meno celkového víťaza!

Po prečítaní všetkých komentárov musíme skonštatovať, že my na Mabets máme snáď tých najlepších zákazníkov a fanúšikov. Nesrandujeme! Prečo? Pretože suverénne najviac vo vašich súťažných komentároch odzneli dve témy, ktoré sa aj my ako značka snažíme propagovať najviac a robiť im akúsi „osvetu.“ Prvou je téma odpadu, igelitových tašiek, mikroténových sáčkov, ich dopadu na našu planétuekosáčkov a ekotašiek ako skvelého ekologického riešenia. Sme úprimne radi, že máte na vec rovnaký názor a množstvo z vás najviac na svete neznáša práve vyššie uvedené plastové sáčky a tašky. Je skvelé čítať všetky komentáre, v ktorých vidíme, že vám záleží na životnom prostredí a na tom, aby ste tvorili čo najmenej odpadu.

Druhou témou, ktorá vo vašich súťažných komentároch odznela najčastejšie je téma kávy a KeepCup pohárikov. To nás taktiež nesmierne teší, pretože sme čítali, že nenávidíte jednorázové plastové poháriky na kávu a milujete ju piť práve z našich KeepCup pohárov, ktoré sú nielen nádherné a štýlové, ale taktiež šetrné voči našej modrej planéte.

A pomocou online pomocníka na náhodné vyžrebovanie výhercu sme vybrali:

Výherkyni srdečne blahoželáme! Prosíme, ozvite sa nám do správy na našom Facebooku. Všetkým zúčastneným ďakujeme!