Čo iné než kávu si môžete dať do KeepCup pohára?

Čo iné než kávu si môžete dať do KeepCup pohára?

Do ekologických pohárov na kávu značky KeepCup sa už zamilovalo množstvo ľudí. Niet sa čomu čudovať – sú praktické, farebné, štýlové a šetríme nimi životné prostredie, keďže nemíňame jednorazové tégliky. Premýšľali ste ale niekedy nad ďalšími využitiami tohto ekologického miláčika? Odniesť totiž môže nielen vašu kávu!

KeepCup + ovocie

V lete konzumujeme prirodzene veľké množstvo ovocia a zeleniny, keďže počas horúcich dní nemáme chuť na sýte a ťažké jedlá. Namiesto nemoderného obedára alebo plastovej nádobky si svoju porciu zdravého snacku môžete so sebou zobrať aj v KeepCup pohári.

KeepCup + zmrzlina

KeepCup pohár vie udržať teplotu nielen teplých, ale aj studených nápojov. A nielen nápojov – poľahky a s radosťou odnesie aj vašu obľúbenú zmrzlinu, ktorá vás počas nadchádzajúcej letnej sezóny perfektne osvieži. Zobrať si ju so sebou môžete z domu alebo si ju do Keepcup pohára môžete vypýtať aj v zmrzlinárni, ak sa vyhýbate lepku alebo vám klasické kornútiky nechutia, no nechcete produkovať zbytočný odpad plastovými jednorazovými nádobkami. Skvelé, nie?

KeepCup + smoothie

Mnohí z nás si tento obľúbený ovocný či zeleninový nápoj doprajú každodenne. Pri ich kúpe v obchode však spotrebujeme veľké množstvo plastových pohárov či fliaš, a tak je jeho domáca výroba praktická a ekologická. Vďaka KeepCup poháru si svoje obľúbené smoothie môžete so sebou zobrať kamkoľvek. K poháru si môžete dokúpiť nerezovú ekologickú slamku, cez ktorú bude vaše smoothie chutiť ešte lepšie.

KeepCup + pivo

A prečo nie? KeepCup udrží váš zlatý mok chladný a navyše sa vyrába aj vo veľkosti L, do ktorého sa vaše pivečko zmestí ľavou zadnou. Pretože pitie piva z neekologických plechoviek je out!

KeepCup + vývar

Ak vy patríte medzi tých ľudí, ktorý bez problémov konzumujú zeleninový alebo mäsový vývar aj inokedy než na obed? Robíte dobre! Odborníci sa totiž zhodujú, že teplé nápoje, špeciálne vývar majú pre naše telo blahodarné účinky, zohrejú ho a podporia správne trávenie. Takže nabudúce, keď budete cítiť, že na vás niečo „lezie“ alebo budete potrebovať dodať energiu po ťažkej noci, KeepCup sa hlási do služby!

KeepCup + ovsená kaša

Potrebujete ráno nabrať poriadnu energiu na celý deň? Ovsená kaša je na to ako stvorená. Nemáte ale čas na raňajky v pohodlí domova? A to je ako stvorený KeepCup pohár. V pohode odnesie vašu rannú kašu a udrží ju teplú, až kým sa do nej nepustíte.

KeepCup + kvety

Máte doma KeepCup pohár, ktorý už nepoužívate? Namiesto vyhadzovania a tvorenia zbytočného odpadu mu vdýchnite nový život napríklad tým, že ho premeníte na originálnu vázu na kvety. Veľkosť pohára L je na to ako stvorená!