Čaká nás víkend plný kávy - pripravte sa! :)

Už po štvrtý krát sa stávame partnerom festivalu Káva, čaj, čokoláda, ktorý sa stáva v Košiciach a Bratislave každoročnou príjemnou tradíciou. Najbližší bratislavský ročník sa uskutoční cez víkend 12. a 13. novembra v nákupnom centre Bory Mall v Bratislave. Výstava privíta množstvo značiek zo sveta kávy, čaju a čokolády. Čo nájdete v stánku mabets tento rok?

Rozhodli sme sa vám priniesť to najlepšie, čomu veríme:

1. ekologické poháre na kávu so sebou značky KeepCup, o ktoré sa staráme na Slovensku už štyri roky. Predstavíme novinky v podobe sklenených pohárov KeepCup Longplay s dvojitou stenou.

2. výberovú kávu dánskej pražiarne The Coffee Collective. Na výber bude káva z Etiópie, Guatemaly a Kene pražená na filter a na espresso.

3. Brew Bar, v ktorom vám radi pripravíme kávu pomocou rôznych kávovarov. Nebude chýbať klasická V60, Chemex či menej rozšírené metódy ako Hario Vacuum Pot. Všetky ochutnávky budú samozrejme zdarma a výlučne do sklenených pohárov - bez odpadu.

4. nájdete u nás aj Majstra Slovenska v príprave kávy cez Aeropress, Matúša Gajdoša, ktorý vám rád pripraví kávu cez Aeropress alebo iný kávovar.

5. keď vás naša káva osloví a budete si ju chcieť pripraviť aj doma, v stánku mabets nájdete aj veľa rôznych kávovarov od značiek Hario, Chemex, Aeropress či obľúbené mlynčeky a doplnky

6. tešiť sa môžete aj na úplnú kávovú novinku v podobe fľaškovej kávy cold brew či ľadového čaju z cascary od mladej značky Cold Lab

7. všetci návštevníci nášho stánku sa budú môcť zapojiť do súťaže o balíček produktov v hodnote 70 €. Stačí nám na lístok napísať meno a email. Držíme palce!


Veríme, že tento nabitý program Vás priláka na výstavu Káva, čaj, čokoláda a zastavíte sa u nás na kus reči a šálku výbornej kávy. Tešíme sa na vás! :)