7 dôvodov: prečo KeepCup s logom dopriať vašim zamestnancom a obchodným partnerom?

7 dôvodov: prečo KeepCup s logom dopriať vašim zamestnancom a obchodným partnerom?

Vianoce síce ešte nie sú ani za rohom, no je čas myslieť na vianočné darčeky pre zamestnancov či obchodných partnerov. Prinášame vám 7 dôvodov, prečo tento rok zvoliť poriadne originálny a efektívny dar – KeepCup s logom vašej spoločnosti.

#1 Budete najlepším šéfom.

Skvelé pracovné vzťahy sú aj o maličkostiach. Uvidíte, akú radosť vašim zamestnancom urobíte, ak im na Vianoce podarujete KeepCup pohár s logom vašej spoločnosti.

#2 Obchodní partneri si vás zapamätajú.

Skúste im pri osobnom stretnutí podarovať namiesto štandardného pera či zápisníka s logom niečo originálne. Ak budú opakovane piť kávu z KeepCup pohára s vašim logom, garantujeme vám, že sa im vryje do pamäti.

#3 Vaša firma sa vďaka ekologickému zmýšľaniu bude prezentovať v dobrom svetle.

Zameňte vo firme stovky obyčajných jednorazových pohárov za poháre na viacnásobné použitie, ktoré budú navyše zdobiť vaše logo.

#4 Obdarovaní si vašu zapamätajú v dobrom.

Kto by mal predsa počas pitia kávy negatívne myšlienky? Tento obľúbený nápoj je spojený s pokojom, pohodou a pozitívnymi emóciami. Predstavte si, že tento príjemný moment je navyše spojený s logom vašej značky. Skvelá reklama!

#5 Ukážete, že vám životné prostredie nie je ľahostajné.

BYŤ EKO je predsa IN a rozmýšľať ekologicky je cool. Pomocou KeepCup pohárov s logom ukážete, že vaša firma nezaspala na vavrínoch, ale je dynamická, napreduje a kráča správnym smerom a reflektuje súčasné svetové trendy. Dajte svetu, zamestnancom či obchodným partnerom a zákazníkom vedieť, že vaša firma je pokroková.

#6 Budete mať skvelý pocit z personalizovaného produktu.

Piť kávu z ekologického pohára na opakované použitie je super. A viete, čo je ešte lepšie? Piť kávu z pohára, na ktorom je logo vašej značky, na ktorej tak poctivo makáte.

#7 Hravo znížite odpad a ekologickú stopu vašej spoločnosti.

Už aj taký gigant Microsoft začal používať KeepCup poháre s logom. Výsledok? Radikálne zníženie množstva odpadu a skvelý pocit zamestnancov, že pracujú vo firme, ktorej životné prostredie nie je ľahostajné.

Tak čo? Inšpirovalo vás našich 7 dôvodov k tomu, aby ste na Vianoce vymysleli originálny darček v podobe KeepCup pohárov s logom vašej spoločnosti?

Kontaktujte nás pomocou formulára.

Alebo neváhajte a kontaktujte nás na hello@mabets.sk alebo 0948 531 744 a pripravíme vám kompletnú cenovú ponuku a vizualizáciu.