Privítajte s nami novú značku March! V čom je skvelá a iná?

Privítajte s nami novú značku March! V čom je skvelá a iná?

My v mabets nezaháľame a prinášame vám kopec noviniek. Jednou z nich je aj značka March. Pochádza z najväčšieho a zároveň aj hlavného mesta Litvy. Od roku 2012 neustále skúma bežné veci dennej potreby, nachádza medzery a prináša inovácie. Život je totiž podľa nich plný vecí, ktoré nefungujú tak, ako by mali. Nevytvárajú však nové veci, len vylepšujú tie staré, overené a dobré. v March jednoducho milujú technológie a každý nový produkt je toho dôkazom. Aké zaujímavé produkty tejto značky môžete nájsť na mabets?

Chcete byť v noci dobre osvetlení, no zároveň štýloví?  Ozdobte si originálnymi reflexnými samolepkami napríklad vašu tašku, bundu, bicykel alebo prilbu. Nálepka je nepremokavá a najmä nezanecháva otravné stopy lepidla.

March - reflexná nálepka NIGHT SAVER

Žijeme v rýchlej dobe, z ktorej pramení aj naša čoraz väčšia potreba  po ochrane nášho súkromia. Táto krycia nálepka na kameru vášho počítača, smartfónu či tabletu je z jemného materiálu a je ako stvorená na viacnásobné použitie. Nezanecháva škrabance ani lepidlo a je presne tou vecou, o ktorej ste možno ani nevedeli, že ju potrebujete, dokiaľ ste ju nevideli.

March - krycia nálepka na kameru CAMOUT

Predstavte si život bez zaväzovania topánok. To by sme ušetrili času, však? Tieto reflexné šnúrky netreba viazať a vďaka elastickému materiálu držia na mieste a redukujú tlakové body, takže sa vám bude vo vašich topánkach chodiť ako po obláčiku. Navyše, v noci oceníte nielen ich štýlový dizajn a materiál, ale aj reflexné prevedenie.

March - elastické reflexné šnúrky do topánok LAST KNOT

Viete, čo je dopamín? Je to jeden z hormónov šťastia, ktorý sa v našom tele uvoľňuje, ak vykonávame niečo oddychové a príjemné. Tak ho sa ho vyplavovať! Pomôžu vám v tom tieto momentálne veľmi obľúbené antistresové stieracie kartičky. Je len na vás, aký motív si vyberiete!

March - antistresové stieracie kartičky JOB DONE

Poznáte tie klasické reflexné pásky napríklad na ruku alebo kabelku? A že sa vám nepáčia? Ani sa nečudujeme. Máme pre vás oveľa originálnejšie a štýlovejšie prevedenie! Tento závesný reflexný prívesok počas dňa štýlovo ozdobia napríklad vašu tašku, v noci zasa fungujú ako bezpečnostný reflexný prvok. Skvelý pre vás alebo ako darček pre blízku osobu!

March - závesný reflexný doplnok SWINKLE

Tento reflexný odznak spĺňa hneď dve funkcie naraz – počas dňa vyzerá krásne ozdobí vašu tašku, batoh, kabát, čiapku či čokoľvek iné a v noci vás zasa osvieti pred vodičmi áut. Zabudnite na to, že reflexné prvky nie sú štýlové!

March - reflexný odznak OREFLECTOR

Chcete fakt originálnu tašku? Táto je vyrobená z robustného syntetického papiera, vďaka čomu vyzerá naozaj štýlovo. Nie je však krehká ako papier! Je ultraľahká, no vodovzdorná a umývateľná. Ktorú farbu a veľkosť by ste zvolili vy?

March - ľahká taška BLANK BAG