Päť osviežujúcich tipov na spríjemnenie horúcich letných dní

Leto je nielen predo dvermi, ale posledné dni máme pocit, že už sedí u nás v obývačke. Aj keď patrí medzi najpríjemnejšie obdobia v roku, vieme, ako si ho môžete spríjemniť ešte viac.

Nemáme tým na mysli len osviežujúce drinky, ale aj niekoľko praktických a najmä ekologických “pomocníkov” na každý letný deň.

Tip 1: Všetky potrebné drobnosti pohodlne zbalíte do ekotašky LOQI, ktorá má originálny dizajn a je doslova stelesnením bezstarostných a veselých letných dní. Ak ju práve nepoužívate, ľahko ju zabalíte na niekoľko spôsobov. V kabelke vám nezaberie takmer žiadne miesto a budete ju mať vždy po ruke. Je vhodná na pláž, alebo do mesta.

Tip 2: Čím je teplejšie, tým viac je treba myslieť na dodržiavanie pitného režimu. Medzi zdravé a ekologické riešenia patria aj fľaše EQUA alebo GobiSú krásne farebné, neprehliadnuteľné a decká ich vážne zbožňujú! Pre športovcov a turistov odporúčame precízne zhotovené SIGG alebo MIZU.

Tip 3: Počas najväčších horúčav vám určite padne vhod mať pri sebe vždy studený nápoj. Napadlo vás niekedy, že termosky sa výborne hodia nie len na horúce čajíky ale aj na studené nápoje? Termoska Made Sustained udrží nápoj chladný až 20 hodín. Super, nie?

Tip 4: Nosiť so sebou na každý výlet chladničku je veľmi nepraktické a už len tá predstava je pomerne komická (navyše sa nevmestí ani do kabelky alebo ruksaku). My sme vyriešili aj tento problém. Malé dobroty, ktoré by mali ostať svieže zabaľte do chladiacich boxov Frozzypack. Vychutnávajte si drobné snacky kdekoľvek na vašich potulkách.

 

Tip 5: Kávičkári, alebo ekologickí zástancovia letných drinkov “so sebou” by určite nemali zabudnúť na nášho favorita - KeepCup. Svoj účel výborne splní aj plný ľadovej kávy, zmrzliny alebo limonády. Fajnšmekri si prídu na svoje novou sklenenou verziou KeepCup Brew.


Samozrejme, sú tu ešte dôležité veci ako cestovný pas, poistenie, letenky a výber dobrého hotela. Ale to už necháme na vás!

Prajeme Vám krásne a slnečné leto!