Prečo si zadovážiť fľašu soulbottle?

Určite ste už zaregistrovali nový produkt, ktorý u nás posledných pár týždňov prebýva. Ide o sklenenú fľašu s názvom soulbottle, ktorá pochádza z Nemecka a už si nás svojimi vlastnosťami získala. Tak sa poďme spoločne pozrieť na to, čím nás tak okúzlila a možno okúzli aj vás.

 

 

1. Dbá na naše zdravie.
soulbottle je fľaša vyrobená zo skla, čo znamená, že neobsahuje žiadne látky, ktoré by mohli akokoľvek ovplyvniť naše zdravie, čo sa o plastových fľašiach povedať nedá. Navyše priehľadnosť skla vám zaručí, že ani jedna škvrna či usadenina na spodku fľaše neostane nepovšimnutá.
 
2. Všetko z nej chutí tak, ako má.
Tento bod opäť súvisí so sklom. Pri plastových fľašiach sa často stáva, že pozmenia chuť nápoja, hlavne v lete, keď je vonku teplo. Plast totiž pri zahriatí vypúšťa do vášho nápoja rôzne látky, ktoré s naším zdravím nemajú najlepší vzťah. Na druhej strane sklo nezastraší ani teplo ani zima a chute vášho nápoja sa vôbec nedotkne.
 
3. Bojuje proti plastom.
Zatiaľ sme si povedali to, čo plasty spôsobujú pre naše zdravie a ako ovplyvňujú náš nápoj. Je tu však aj iná vec, o ktorej píšeme často a síce množstvo odpadu, ktoré vzniká pri ich používaní. Ide o obrovské množstvá odpadkov, ktoré sa vznášajú na povrchu oceánov, zapĺňajú rieky, jazerá a samozrejme skládky. soulbottle patrí k ďalším produktom, ktorý chce našej planéte pomôcť odľahčiť z pliec to plastové bremeno. A to z nej robí produkt, ktorý sa naozaj oplatí vlastniť.
 

 

4. Je do detailu premyslená.
Všimli ste si niekedy, aké veko má fľaša soulbottle? Perfektné! Je vyrobené z porcelánu a gumy, ktorá rastie na stromoch (no teda nie doslova, ale je vyrobená z kaučukovníka) a hotové gumené tesnenie pochádza z rodinnej firmy v Nemecku, čiže nie je nijako škodlivé. Ďalším pozitívom je kopa krásnych dizajnov, z ktorých si môžete vybrať ten svoj. Ale môže sa stať aj to, že vám spôsobí dilemu, pretože tie vzory sú naozaj skvelé. Tak držíme pri výbere palce!
 
5. Angažuje sa v dobrej veci.
Ak sa rozhodnete kúpiť si túto peknú sklenenú fľašu, tak nie len, že môžete otestovať jej výhody na vlastnej koži, ale aj prispejete na dobrú vec. Výrobcovia soulbottle sa totiž rozhodli, že z každej zakúpenej fľaše poputuje 1€ na projekt WASH, ktorý pracuje na zlepšení zdravotnej situácie v severnej Indii a východnom Nepále. soulbottle sa taktiež snaží zjednodušiť prístup ľudí na celom svete k čistej vode, hlavne v chudobnejších krajinách, kde ľudia denne trávia hodiny nosením vody z ďalekých studní, aby mali čo piť. Tak držme soulbottle palce, nech sa jej to podarí.

 

 
6. Bude vás sprevádzať dlhé roky.
A na záver jeden podstatný bod – soulbottle s vami vydrží všetky strasti, ročné obdobia, výkyvy teplôt a nálad, rôzne pohromy i radosti a bude vám stále verná. Ale pozor, na oplátku jej musíte venovať svoju pozornosť aj vy a to tým, že ju budete patrične čistiť a nebudete v nej dlho nechávať žiadne nápoje, budete sa k nej správať šetrne a budete dávať pozor na to, aby vám nespadla a nerozbila sa. A uvidíte, že sa vám to vráti, lebo vlastniť soulbottle má zmysel.