Je lepšie raz vidieť, ako 100 krát preklikať

Myslíme si, že je lepšie raz vidieť, ako 100 krát preklikať. Aj keď vaše kliky na našom webe máme veľmi radi… :)

A preto sme si povedali, že by sme vám radi priblížili zážitok z krásnych produktov, ktoré v našom on-line obchode predávame. Chceme byť bližšie k vám, chceme, aby ste sa mohli dotknúť sklenených KeepCup, vyskúšať si ako sa vám hodí taška LOQI či poťažkať si fľašu, ktorú si zajtra vezmete na túru do Tatier. Alebo sa len tak popozerať.

8. septembra 2014 sme pre vás otvorili Showroom mabets.sk, ktorý nájdete v Poprade na Tatranskom námestí 4582/5. Nachádza sa zo severnej strany budovy na prízemí smerom od Námestia Sv. Egídia. Zaparkovať môžete na parkovisku “Kaskády” a to až na 2 hodiny úplne zdarma. Odtiaľ je to k nám asi tak 72 sekúnd po vlastných. Pozrite si kontaktné info a mapu.

Samozrejme, všetko čo u nás uvidíte si môžete aj kúpiť. Platiť sa dá v hotovosti a kartou. Pokiaľ ste však nedočkaví, tovar si môžete objednať aj on-line a to vyplnením objednávky, v ktorej si zvolíte osobný odber a platbu buď prevodom alebo v hotovosti.

Ak nechcete zadávať objednávku a napriek tomu si chcete byť istý, či ten váš vysnívaný produkt budeme mať aj keď prídete osobne, rezervujte si ho na hello@mabets.sk alebo 0903 626 709. Veľmi rád na vás počká!

Aj keď sme ranné vtáčatá, otvorené máme každý deň od 9.00 do 15.00. V prípade, že vám tento čas nevyhovuje a radi by ste prišli, zavolajte a určite sa dohodneme. Tešíme sa na vás!

P.S.: A Keď už u nás budete, nezabudnite sa checknúť na Foursquare! ;)